739 466 666

info@armytrade.cz

Zajímavosti

Horolezectví

Horolezectví

Horolezectví lze považovat za druh sportu, zvláštní zálibu, pro někoho ale třeba i životní styl nebo poslání. Horolezectví dnes zahrnuje tak širokou škálu činností, jeho zcela přesná definice není možná

Celý článek »

Myslivost

Myslivost

Myslivost je soubor činností prováděných v přírodě ve vztahu k volně žijící zvěři, jako součást ekosystému, a spolková činnosti směřující k udržení a rozvíjení mysliveckých tradic a zvyků, jako součást kulturního dědictví.

Celý článek »

Paintball

Paintball

Paintball je moderní sportovní disciplína, při které nedochází k tělesnému kontaktu mezi hráči. Je to jeden z rozvíjejících se adrenalinových sportů, ve kterém není důležitá fyzická kondice, ale spíše schopnost přemýšlet a rychle se rozhodovat.

Celý článek »

AČR - Armáda České republiky

AČR - Armáda České republiky

Armáda je v širším smyslu organizovaný silový sbor státu. Jejím úkolem je jeho územní obrana. Příslušníci armády se nazývají vojáci a jsou vybaveni různou technikou, zejména zbraněmi.

Celý článek »

Treková obuv

Treková obuv

Trekové boty jsou vhodné pro různé outdoorové aktivity, rodinné vycházky, ale využijte je i při vysokohorské turistice.

Celý článek »

Airsoft

Airsoft

AIRSOFT - adrenalinová zábava pro všechny. Airsoft je moderní druh vojenského sportu podobný paintballu, místo munice s barvou se v něm však používají malé plastovo-keramické kuličky. Airsoft se hraje v mnoha pojetích od čistě sportovního po napodobování reálných vojenských jednotek včetně stejné výstroje a výcviku.

Celý článek »

Army Combat Uniform-Acu

Army Combat Uniform-Acu

Army Combat Uniform, nebo také ACU, je nová bojová uniforma Armády Spojených států. Používá digitálně vytvořený univerzální kamuflážní vzor ACUPAT, skládající se z prvků zelené, pískové a šedé barvy pro všestranné použití v mírném pásu, poušti i městském prostředí.

Celý článek »

Přihlašte se k odběru newsletteru na Váš e-mail
Přihlašte se a naše nejlepší slevy a nabídky budeme posílat do Vaší e-mailové schránky.

Rychlá navigace

Informace pro Vás

Kontakt

Zbyněk Velecký
Těšovská 198
68734 Uherský Brod
IČ: 71584897, DIČ: CZ8211024613

tel.: 739 466 666

info@armytrade.cz


Přihlášení